Okulumuza Yeni Kayıt Yapacak Öğrencilerimize Ait Okul Tanıtım Bilgileri

b-Tıklayınız

2-PROTOKOLLER

1-Trabzon Paten spor kulübü arasında yapılan protokol

2-Trabzon Aşçılar ve Pastacılar derneği arasında yapılan "İŞ BAŞINDA EĞİTİM" Protokolü (Yiyecek İçecek Hiz. Alanı)

3-Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği Arasında Yapılan "ETKİLİ FOTOĞRAF ÇEKİMİ ATÖLYESİ" Protokolü (Grafif ve Fotoğraf Alanı)

4-Trabzon Terziler Odası Arasında Yapılan "MODA TASARIMINA ETKİLİ DOKUNUŞLAR" Protokolü (Moda Tasarım Alanı)

5-Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Arasında Yapılan "SAÇ VE MAKYAJ TASARIM  EĞİTİMİ" Protokolü

3-EĞİTİM ÖĞRETİM ŞEKLİ: Normal (Tam Zamanlı)

4-ÖĞRENCİ TÜRÜ: Kız

5-PANSİYON: Pansiyonumuz yoktur. Öğrencilerimizin çoğunluğu ailelerinin yanında barınmakla beraber merkez köylerden gelen öğrenciler MEB taşıma kapsamında, çevre ilçelerden gelenler ise özel servis imkanları ile ulaşım sağlamaktadır.

6-İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ (STAJ): Öğrencilerimiz 12. sınıfta alanlarına uygun işletmelerde becerilerini geliştirmek için staj kapsamında çalışma yürütmeleri mesleki donanım açısından oldukça önem arz etmektedir. Okul yönetimi ve alan şeflerinin uygun bulacağı işletmelere öğrencilerimiz görevlendirilmektedir. İşletmeler genellikle ulaşımı kolay ve merkez konumda olanlardan tercih edilmektedir.

7-MEZUNİYET SONRASI İMKANLAR: Öğrencilerimiz 4 yıl boyunca yeterli akademik ve mesleki donanıma sahip olarak okulumuzdan mezun olmaktadır. Akademik açıdan hedef belirleyen öğrencilerimiz Üniversitelerin ilgili bölümlerinde öğrenim hayatlarına devam etmektedir. Mesleki açıdan kariyer yapmak isteyen öğrencilerimiz diplomaları ile beraber kendilerine verilen işyeri açma belgeleri ile kendi işletmelerini açıp hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalamaktadır. Halihazırda gerek üniversite gerekse mesleki alanda kendini kanıtlamış bir çok mezun öğrenci profiline sahibiz.

8-ULUSAL VE ULUSLARARASI YARIŞMALAR:

9-ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ:

2019-2020 Öğretim Yılı Tıklayınız