Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
YENİCUMA MAH. ADRES SK. BORSA İSTANBUL MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 3A ORTAHİSAR / TRABZON
Vizyon
Mesleki Eğitimde ve Yüksek Öğrenimde kendi kulvarında ulusal ve uluslararası standartlara sahip kurum olmaktır.
Misyon
Öğrenci, veli, çalışanlar olarak ekip anlayışı içerisinde çağın gereklerine uygun eğitim vermek suretiyle sektör beklentilerini karşılamak, öğrencileri kendi alanında yüksek öğretime hazırlarken bütün paydaĢların memnuniyetini sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz Yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencimiz Keydanur ÇOLAK U-21 Yaş altı Kata spor dalında Avrupa şampiyonu olmuştur.
Kütüphane Kitap Sayısı :1960
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Var
Yenicuma Mah. Adres S. No:3/A Ortahisar
Hentbol Futsal Voleybol Basketbol
Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2018 yılında okulumuz koordinatörlüğünde kabul edilen Bir Resim Yap, Adı Barış Olsun (KA-229), Kahve sanatının AB evinde Öğrenilmesi (KA-102) ve Romanya, Polonya,Yunanistan ve okulumuzun ortaklığında yürütülen Duvarsız Okullar "Schools Wilhont Walls" adlı projemiz ve ekibi çalışmalara devam ediyor.