El Sanatları ve Teknolojisi

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ALANI

DEKORATİF EV TEKSTİLİ DALI

EV TEKSTİLİ ÜRETİMİ DERSİ

Bu derste öğrenciye; iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alarak ev tekstili üretimi yapma ile ilgili bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

TEMEL DİKİM TEKNİKLERİ DERSİ

Bu derste öğrenciye; iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alarak temel dikim tekniklerini uygulama ile ilgili bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

OYALAR DERSİ

Bu derste öğrenciye; iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alarak iğne, mekik ve firkete oyası yapma ile ilgili bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

YORGAN ÜRETİMİ DERSİ

Bu derste öğrenciye; iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alarak yorgan üretimi yapma ile ilgili bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

KIRKYAMA ÜRETİMİ DERSİ

Bu derste öğrenciye; iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alarak kırkyama üretimi yapma ile ilgili bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Yayın: 14.03.2013 - Güncelleme: 10.03.2020 17:23 - Görüntülenme: 1652